Resultaten

Release your inner Athlete!

Wat onze klanten zeggen

 • Calvin kenmerkt zich door zijn expertise op het gebied van fysieke coaching. Met zijn no-nonsens aanpak wist hij me herhaardelijk te stimuleren. Met als behaald resultaat een gewichtsverlies van 8 kg en een gezonder, duurzaam eetpatroon. Calvin, bedankt!!

  Jeroen Moolhuijsen
 • Ik heb jou als goede coach ervaren man. Je weet veel, bent intens enthousiast over het sporten, en dié enthousiasme werkte telkens weer stimulerend op mij! Je geeft over alles voldoende uitleg en goede informatie, waardoor ik niet elke dag hoef te vragen of ik het goed doe of ik iets niet snap. Verder zijn je schemas zijn echt f#king eindbaas man, echt sick! Ik heb er een positief gevoel over gehad. Mijn vervolg stap is de structuur van 4x per week sporten aanhouden, jouw adviezen wat betreft voeding aanhouden en leren van het proces!

  Carlo de Jong
 • Hoewel de uitleg in de schema’s zeer duidelijk zijn had ik nog vragen over oefeningen en hoe je deze het beste kunt indelen. Calvin helpt je niet alleen bij het opstellen van een keuze voor de oefeningen, maar legt ook uit waarom je voor een bepaalde oefening zou moeten kiezen en hoe deze bij kan dragen aan jouw doel. Hierdoor volg je niet alleen een programma, maar word je ook bewust van waarom je doet wat je doet. Geeft mij weer handvatten voor trainingen en schema’s in de toekomst.

  Maarten Brondijk
 • Een voedingsschema voor een lage prijs, waar je zoveel meer voor krijgt dan alleen een simpel voedingsschema met de boodschap ‘succes hé’. Alle tips die je maar kan bedenken en regelmatig een update hoe het ervoor staat houd je gemotiveerd. Kortom: helemaal top!

  Youri Heijnis
 • Goede overzichtelijke eet schema’s die makkelijk langdurig zijn vol te houden. Inmiddels ruim 7KG kwijt in 3.5 maand. Advies over intermittent fasting en refeed days in mijn cut heb ik echt wat aan gehad! Heeft veel kennis over trainen en voeding, dus al mijn vragen worden beantwoord. Thanks bro!

  Kevin Mans
 • Calvin schetst het pad naar jouw persoonlijke doel simpel en gebaseerd op wetenschap. De kennis die je jaren zou kosten om zelf te leren, leert hij je eenvoudig, waar je de rest van je leven profijt van hebt. Ik heb een enorm leuke en leerzame periode achter de rug die mij de basis heeft gegeven voor mijn beeld op voeding, sporten en gezondheid.

  Joey Slager
 • Ik heb deze 6 weken als zeer positief ervaren! Het regelmatige contact via WhatsApp voelt persoonlijk, alsof je dit ook echt samen doet. Ook vind ik de check-ins en de progressiemeter erg fijn, zodat je je voortgang goed kan zien en zelf kan bijhouden. Het feit dat er rekening wordt gehouden met wat ik lekker vind maakt het volgen van het programma ook een stuk makkelijker. Als ik iets moet noemen dat verbeterd zou kunnen worden, zou ik ook graag variatiegerechten voor andere maaltijden zien. Deze zit nu alleen bij het avondeten, maar om op te starten hadden verschillende snacks of lunches ook fijn geweest. Al met al ben ik erg happy en heb ik zeker het gevoel dat ik dit zelf kan voortzetten!

  Sharon Slager
 • Het was erg fijn dat je wekelijks even incheckte en vroeg hoe het ging. Dat gaf mij ook een soort tussentijds streven om naar toe te werken, bijvoorbeeld: “dinsdag gaat Calvin het vragen dus dan wil ik 500 gram kwijt zijn.” Een soort mini doelen iedere week. Ook vond ik het excel programma simpel en prettig om mee te werken.

  Noortje Smits
0