Transformatie Youri Heijnis poserend afgevallen

Youri Heijnis
Before: 88,5 kg
After: 82,3 kg
Duur: 12 weken

Toptransformatie van Youri! Het gevreesde “zwembandje” buikvet is het hardnekkigst zeggen ze, maar zo te zien heeft Youri hem aardig leeg laten lopen. Sterker nog, er beginnen zelfs obliques (V-vormig schuine buikspieren) zichtbaar te worden! Daarnaast komen zijn borst en rugspieren nu veel beter tot hun recht.

In mijn traject samen met Youri heb ik gemerkt dat Youri heel flexibel kan omgaan met zijn trainen en dieet, en dat heeft hem veel goeds opgeleverd in zijn resultaat! Met flexibel bedoel ik: wanneer iets op Youri’s pad kwam waardoor hij van zijn geplande sport- en dieet routine moest afwijken, dan hield hij de prioriteit op zijn training en voeding hoog en bedacht hij een oplossing om toch het beste van de situatie te maken. Een praktisch voorbeeld:

Youri deed zijn transformatie terwijl hij zich aan het voorbereiden was op zijn tentamens (spoiler: hij heeft ze allemaal gehaald!). Hoe belangrijk goede voeding en bewegen ook is, school gaat voor! Dus 6x trainen in de week zat er niet altijd in. Dan ging hij ipv zijn gebruikelijke Push Pull Legs split over op een Upper/Lower, of een Full Body Routine, om toch voldoende werk voor zijn lichaam te verzetten in de beperkte tijd die hij ervoor had.

Het is prettig samenwerken geweest met Youri. Hij is as we speak nog bezig met zijn cut aan het doorzetten, voor nog een paar weekjes. Daarna gaat Youri weer bij mij aan de slag en gaan we werken aan zijn droge spiermassa!

Youri, je hebt een uiterst knappe prestatie neergezet! Ruim 6 kilo kwijt, zwemband kwijt, beter zichtbare spieren én dat alles naast je tentamenperiode, die je overigens ook gehaald hebt. Lekker gewerkt man!

Afsluitend een woord van Youri zelf:

Een voedingsschema voor een lage prijs, waar je zoveel meer voor krijgt dan alleen een simpel voedingsschema met de boodschap ‘succes hé’. Alle tips die je maar kan bedenken en regelmatig een update hoe het ervoor staat houd je gemotiveerd. Kortom: helemaal top!”

 

Gerelateerde cases
0
Transformatie foto Maarten Brondijk progressie