Dylan Douwes
Before: 77,5 kg, 14% vetpercentage
After: 73 kg, 9,5% vetpercentage
Duur: 12 weken

Cutten tijdens de kerstperiode… Ieder ander zou hem voor gek verklaren, maar Dylan heeft toch maar even bewezen dat zelfs de feestdagen geen obstakel hoeven zijn om een Athletic Physique te bereiken.
Dylan is een uitstekend voorbeeld van wat je met een duidelijk doel en toewijding kunt bereiken. Dylan heeft tactisch gebruik gemaakt van intermittent fasting om te voorkomen dat hij op een dag teveel zou eten en 1 keer per week VERPLICHT zijn cheat/refeed dag ingezet, om het vetverbrandingsproces gaande te houden. In overleg met Dylan hebben we ervoor gekozen om in de week van kerst en oud en nieuw een diet break in te plannen. De timing hiervoor kon haast niet perfecter. Dylan merkte dat zijn energieniveau zakte, wat een teken is om weer even wat hoger in je calorieën te gaan zitten. Zo kon Dylan een week lang weer aansterken, kreeg zijn vetverbrandingshormoon weer even een reboost én hoefde hij zich tijdens de feestdagen ook niet in te houden. Een win-win!

Ik kan niet anders zeggen dan dat Dylan zijn cut uitstekend is verlopen. Hij heeft een indrukwekkende fysiek neergezet en is er in kracht nauwelijks op achteruit gegaan, wat knap is tijdens een energietekort!

Dylan, kerel, gefeliciteerd met je Athletic Physique! We hebben een fijn traject doorlopen samen. Top prestatie!

Gerelateerde cases
0
Transformatie Youri Heijnis poserend afgevallen