Over ons

Release your inner Athlete!

Over Athletic Physique

Athletic Physique is het platform voor coaching en advies op het gebied van fitness, voeding en lifestyle opgericht door Calvin Muller. Ik ben afgestudeerd in Bedrijfskunde, maar ik zag mijzelf daar qua werk niet echt iets in doen. In 2009 heb ik mijn eerste stappen in de sportschool gezet. Mijn fysieke transformatie die met de jaren verbeterde beschouw ik als een van mijn grootste successen.

Om mij heen merkte ik dat zoveel mensen mooie doelen hebben in fitness en gezondheid, voor een tijd goed bezig zijn, maar helaas weer terugvallen of gedemotiveerd raken. Dat vind ik zo ontzettend zonde, want met de juiste sturing en begeleiding kan iedereen het lichaam bereiken waar hij/zij van droomt, daar ben ik heilig van overtuigd!

Het heeft mij veel tijd gekost om grip te krijgen op mijn fysieke ontwikkelingen en om dit in mijn drukke leven te integreren, maar na jaren van trial en error heb ik de controle over mijn eigen lichaam, kan ik sturen op aanmaak van spiermassa of juist het creëren van meer spierdefinitie.

Mijn methodes wil ik graag delen de wereld. Ik krijg er heel veel energie van om mensen te helpen richting hun doelen in fitness en gezondheid en via Athletic Physique zag ik de mogelijkheid dit langdurig te doen.

Athletic Physique is het lichaam dat je kunt creëren in combinatie met een druk leven, of dat nou een baan is, school en bijbaan of het feit dat je kinderen hebt. Hoe weet ik dat? Als ik het kan naast een hbo studie en bijbaan en ook naast een baan van 40 uur in de week met daarnaast een eigen bedrijf, dan kan jij het zeker!

Mijn visie

Fitness moet niet je leven overnemen. Fitness moet je leven verbeteren! Met fitness ontwikkel je eigenschappen als doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en zorgt voor positiviteit. Kenmerken voor succes!

Waarom kiezen voor Athletic Physique?

In de zes jaar dat ik mij bezighoud met fitness heb zoveel informatie gelezen over voeding, training, spiermassa aanmaak en vetverlies dat je er wel een boekenreeks over kan schrijven. De fitnessindustrie is één grote wirwar van misinformatie en zwaar onderhevig aan advies door onnatuurlijke sporters.

Door erover lezen, uitproberen, op mijn bek gaan en weer opstaan ben ik gekomen waar ik vandaag de dag ben. Het was een traag, maar leerzaam proces. Ik ben ervan overtuigd dat de methodes die ik nu hanteer de formules zijn voor succes. Fouten maken en alle informatie doorspitten heb ik al voor je gedaan, dat hoef jij niet meer te doen.

Laat mij je adviseren hoe jij je droomfysiek kunt bereiken!

0