Hoe werkt het?

Release your inner Athlete!

Stap 1: Online intake

Nadat je een programma hebt gekozen, beschrijf je jouw levensstijl door antwoord te geven op een aantal vragen. Dit is de online intake op basis waarvan ik jouw op maat gemaakte plan kan samenstellen.

Stap 2: Programma’s op maat

Binnen 5 dagen ontvang jij je op maat gemaakte programma’s en volgen de eerste instructies via een appje van mij.

Stap 3: Leren en doen

Ga ermee aan de slag en deel jouw ervaringen met mij, zodat ik je optimaal kan adviseren gedurende het proces.

 • Fase 1: Besef
  Wees je bewust van je huidige levensstijl, fysiek, ongewenste gewoontes en mindset. Houd je vast aan je doel. Bewustzijn van je huidige situatie vs. je gewenste situatie herinnert je eraan waarvoor je het allemaal doet.
 • Fase 2: Leer over energiebehoefte, macro- en micronutriënten
  Calorieën (energie), macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) en micronutriënten (vezels, vitaminen en mineralen) hebben invloed op je gewicht en je lichaamssamenstelling. Ik leer je hoe je deze factoren beheersen.
 • Fase 3: Zie training als een gewoonte
  Trainen is leuk en – al klinkt het misschien niet zo – is een vorm van ontspanning. Een moment om na een drukke dag je hoofd leeg te maken.
 • Fase 4: Leer werken met producten die jij lekker vindt
  Een goed dieet is een dieet dat langdurig vol te houden is. Dat werkt het best met voeding die jij lekker vindt. Ik leer je flexibel te zijn met gerechten, waardoor diëten niet eens meer als diëten aanvoelt.
 • Fase 5: Grip krijgen op je voeding = grip op je transformatie
  Meten is weten! Je kunt geen verandering in je patroon en in je fysiek aanbrengen als je niet weet hoeveel je eet op dagelijkse basis. Bijhouden van je voeding maakt je ook wendbaarder voor de komende maaltijden. Ik ga jou erbij helpen hoe je het beste grip kunt houden op je voeding.
 • Fase 6: Omgaan met terugvallen
  We hebben allemaal weleens een mindere periode. Laat een terugval voor jou niet het einde betekenen. Leer hoe je ermee kunt omgaan en dit kunt omzetten in je voordeel.
 • Fase 7: Geniet van iedere overwinning
  Een vaak geroepen kreet in de fitnesswereld is ‘Het gaat goed, maar ik ben nooit tevreden’. Kritisch en ambitieus zijn is goed en houdt je einddoel altijd voor ogen, maar vergeet niet trots te zijn op tussentijdse overwinningen.
 • Fase 8: Consistentie is de sleutel tot succes
  ‘Blijf de dingen doen die je doet’, is eigenlijk wat hier staat. Het is weer zo’n lekker vaag cliché wat veel geroepen wordt. Toch is niets minder waar! Blijf de stappen zetten die ik je ga leren en dan ga jij je einddoel halen! Dat werkt met alles zo.
 • Fase 9: Voorbereid op de toekomst
  Het traject naar jouw droomfysiek is er geen van 8, 12 of 16 weken, het is een jarenplan. Tijdens dit traject met mij zetten wij samen de eerste grote stappen richting jouw droomfysiek en bewapen ik je met kennis om op eigen voet verder te werken naar jouw einddoel.
0