Shredded Pizza Challenge

Als het om eten gaat, zijn mensen altijd geneigd er een label aan te hangen: ‘goed eten’ en ‘slecht eten’. Neem pizza als voorbeeld. Op het moment dat iemand je vertelt dat hij wil afvallen en vervolgens zie je diegene een pizza eten oordeelt men al snel dat het niet zo goed gaat met afvallen, want pizza is slecht eten… toch!? Ik ben het daar niet mee eens! Daarom ga ik twee weken lang ELKE DAG een pizza van New York Pizza eten en zal ik na die twee weken zijn afgevallen en er strakker uitzien.

Shredded Pizza Challenge

Ik ben een weddenschap aangegaan met New York Pizza Beverwijk. Ik vertelde de eigenaar dat ik van plan ben om af te vallen en droger te worden en dat ik daarvoor iedere dag een pizza bij hem wilde komen halen, voor twee weken lang. Hij keek mij een beetje verward aan en zei vervolgens: “Eerst zien, dan geloven!” Een beetje brutaal vroeg ik: “Wat krijg ik ervoor als ik als het mij lukt?”, waarop hij antwoordde: “Als het jou lukt om dit voor elkaar te boksen, geef ik je 6 New York Pizza VIP-cards.”

Maak kennis met de ‘Beach Body Killer’ die ik de komende twee weken iedere dag ga versmaden!

New York Pizza

Waarom deze challenge?

Zoals ik in de intro van dit artikel ook al aangaf hebben mensen een bepaalde perceptie bij pizza. Het gros van de mensen leeft in de veronderstelling dat je gerechten als pizza moet afzweren wanneer je wil gaan afvallen. Met deze challenge wil ik die mensen wakker schudden en laten zien dat het ook anders kan.

Hoe ga ik dit doen?

Zoals jullie weten ben ik groot voorstander van Flexible Dieting (a.k.a. If It Fits Your Macros). Deze dieetfilosofie gaat mij bijstaan in mijn challenge. Meer weten over hoe dit werkt, lees ook mijn blog ‘Flexibile Dieting’ (https://athleticphysique.nl/artikelen/flexible-dieting).

Maandag 17 april start deze challenge. Volg mijn challenge op de voet door mijn Instagram en Facebook te checken. Dagelijks houd ik jullie op de hoogte door posts van mijn gewicht, fysiek, voortgang en natuurlijk van de pizza. Voor het gemak en de geldigheid van dit ‘onderzoekje’ zal ik elke dag dezelfde pizza nemen, in mijn geval de BBQ Chicken (30 cm NYStyle) met jalapeños en sambal (lekker pittig!).

Help!!!

Waarschijnlijk komt na die twee weken pizza echt mijn strot uit dus ik hoef die VIP-cards niet zo nodig te hebben. Daarom leek het mij leuk om ze te verloten onder mijn volgers. Met een New York Pizza VIP-card kun je 25% besparen op je bestelling en ze zijn te gebruiken bij zowel elke New York Pizza vestiging als bij online bestellingen.

Help mij, jezelf en een vriend of vriendin door:

  • @AthleticPhysique1 te volgen op Instagram;
  • Die vriend of vriendin te taggen die jij een New York Pizza VIP-card gunt;
  • Te reageren op de Challenge-gerelateerde posts met #ShreddedPizza.
Recent Posts
0